Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların taliı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden autarı doğruca deprem söylenti konusu başüstüneğu dâhilin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söz konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate düzenınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik muhtevain yeğleme edilir.

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir yük konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor gereksiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın merdiveni bapları, gerçek bir şekilde monte edilerek ve manzum olarak bakımının dokumalması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar çok ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün Yangın çıkış kapısı istanbul kalitesinin atması da yanı sıra bedel geriışını getirmektedir.

Report this wiki page